Blog.

 

Defintief ontharen met OPT

Omdat het belangrijk is dat jij als klant goed op de hoogte bent van de behandelingen die we bieden willen we wat meer informatie geven over het verschil tussen IPL en OPT. Er is toch nog wat onduidelijkheid over en gezien de ontwikkelingen is het goed om hierop in te spelen en jou als klant van de nodige informatie te voorzien.

 

ipl behandeling aanbieding

 

Lees meer
Just Cryo; hoe, wat, waar en voor wie?

Misschien heb je er weleens wat over gehoord, misschien ook niet. Hoog tijd dus om wat dieper in te gaan op de Cryolipolyse behandeling die momenteel erg populair is. Dit is ook niet zonder reden, want het is de nieuwste methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Perfect voor iedereen die op een effectieve manier die laatste kilo’s kwijt wil raken. Wellicht is dit net het laatste zetje wat je nodig hebt om letterlijk weer wat beter in je vel te zitten.

 

Lees meer
Diepe reiniging van de huid? Ga voor de Carbon laser facial!

Er is een nieuwe effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid, namelijk de Carbon laser facial. Het zuiveringsproces heeft een bijzonder gunstig effect bij verschillende huidproblemen zoals rimpels, grove poriën, acne en littekens. Daarnaast wordt de huid hersteld van binnenuit en zorgt het voor extra elasticiteit. Hierdoor wordt de opperhuid en het bindweefsel sneller vernieuwd, de huid verstevigt en de fijne lijntjes verminderd.

Lees meer